Binnenschilderwerken

Peter De Jonckheer verzorgt al uw binnenschilderwerken volgens de regels van de kunst. Uw woonruimtes worden in 1 2 3 omgetoverd tot een waar paradijs. We bieden een brede waaier aan kleuren, kleurtinten en texturen aan en werken uitsluitend met kwalitatieve producten die zorgen voor een duurzaam en optimaal resultaat. Peter De Jonckheer heeft alles in huis om uw woning of vastgoed het gewenste karakter en uitstraling te geven.

Buitenschilderwerken

Reken op het vakmanschap van Peter De Jonckheer voor al uw buitenschilderwerken en geef uw gevels de nieuwe look die ze verdienen. Onze onderneming heeft een uitgebreide expertise opgebouwd waarin esthetiek en vakmanschap samenkomen. Deze ervaring en kennis stelt ons in staat excuisite en hoogstaande schilderwerken te realiseren voor onze klanten. Onze gepassioneerde stielmannen beheersen alle facetten van de schildersambacht tot in de finesse en werken met hart en ziel aan elk project.

Decoratieve technieken

Om onze klanten een volledige ondersteuning aan te bieden bij hun renovatie- of nieuwbouwprojecten, werken wij samen met Anna Färga, een uitzonderlijk getalenteerde interieurstylist. Samen met Anna Färga, toveren wij uw woning of vastgoed om tot een waar droompaleis, volledig gepersonaliseerd naar uw wensen en verwachtingen. Door deze succesvolle samenwerking kunnen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden.

Een op maat gemaakte oplossing

Een hechte samenwerking met onze klant, dragen we bij Peter De Jonckheer hoog in het vaandel. Om een weldoordachte en gepersonaliseerde offerte op te stellen, is een nauwe samenwerking van essentieel belang. Wij zijn dan ook meester in het uitdenken van oplossingen die de wensen en verwachtingen van de klant tot in de puntjes weerspiegelen. We bekijken elk project vanuit de bril van onze klant, een absolute must om hen bij te staan met adequaat advies.

Professioneel kleuradvies

Kleur is hét middel om harmonie, evenwicht en sfeer te creëren. Bij een kleuradvies gaan we op zoek naar de gepaste kleurpalet voor elke ruimte. We zijn bij elk gesprek voorzien van voorbeeldexemplaren en kleurstalen. Aan de hand daarvan bespreken we met u de verschillende verftechnieken, kleurcombinaties en –tinten.